Άνθη - Έλαιο Λεβάντας - Ζεόλιθος

lavenderΑΝΘΗ & ΕΛΑΙΟ ΛΕΒΑΝΤΑΣ - Ο συνδυασμός Ανθών, Αιθέριου Ελαίου Λεβάντας και Ζεόλιθου προσδίδει σε αυτό το χειροποίητο σαπούνι εκπληκτικές ιδιότητες. Πρόκειται για ένα σαπούνι κατάλληλο για τη περιποίηση και τον καθαρισμό όλων των τύπων επιδερμίδας. Ιδανικό τόσο για το σώμα, όσο και για το πρόσωπο.

Η Λεβάντα έχει αποδειχτεί πως διαθέτει αντιβακτηριδιακές, αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Ταυτόχρονα μειώνει τα επίπεδα τοξινών στην επιδερμίδα και συμβάλει στο καθαρισμό των πόρων. Για το λόγο αυτό είναι κατάλληλη για τη διατήρηση της συνολικής υγείας της επιδερμίδας. Περιποιείται μικρο-αμυχές και κοψίματα, μειώνει τη πιθανότητα εμφάνισης σπυριών, καταπραΰνει εξάψεις και "κοκκινίλες" της επιδερμίδας και χαρίζει στην επιδερμίδα λάμψη και σφρίγος.

O ζεόλιθος είναι ένα από τα πλέον πολύτιμα προϊόντα της Ελλάδας και της ευρύτερης περιοχής της Θράκης. Πρόκειται για ένα φυσικό πορώδες υλικό με τεράστια ιοντοανταλλακτική ικανότητα, χάρη στην οποία μπορεί να καθαρίζει την επιδερμίδα δεσμεύοντας μέταλλα και οργανικές ενώσεις. Ουσιαστικά λειτουργεί ως προϊόν αποτοξίνωσης της επιδερμίδας (detox). Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες ο Ζεόλιθος φαίνεται να προστατεύει το pH της επιδερμίδας, διατηρώντας το σε "ιδανικά" επίπεδα (μεταξύ 7,35 και 7,45).

.

 
 

Επικοινωνία

Τηλ: (+30) 215 5158 807
Κιν: (+30) 698 3585871
Email: elen@ellensoap.gr

Επικοινωνια

Back to top