Άνθη - Έλαιο Χαμομηλιού

chamomileΟ συνδυασμός Ανθών και Αιθέριου Ελαίου Χαμομηλιού προσδίδει σε αυτό το χειροποίητο σαπούνι εκπληκτικές ιδιότητες. Πρόκειται για ένα σαπούνι κατάλληλο για τη περιποίηση και τον καθαρισμό της ευαίσθητης επιδερμίδας. Ιδανικό τόσο για το σώμα, όσο και για το πρόσωπο.

Το αιθέριο έλαιο του Χαμομηλιού έχει αποδειχτεί πως είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε ερεθισμούς του δέρματος που οφείλονται σε αλλεργίες ή/και σε υπέρμετρη αντίδραση σε περιβαλλοντολογικούς παράγοντες. Για το λόγο αυτό είναι κατάλληλο για ανθρώπους με ευαίσθητη επιδερμίδα που ερεθίζεται εύκολα από την επαφή με ουσίες που περιέχονται στα καλλυντικά ή τα ρούχα και που παρουσιάζουν ευαισθησία στις εξωτερικές συνθήκες όπως λ.χ. την έκθεση στον ήλιο ή στο αλάτι της θάλασσας κτλ. Το Χαμομήλι έχει επίσης ηρεμιστική δράση (ανάλογη της Λεβάντας) και χαλαρώνει σώμα και νου.

Το χαμομήλι παρουσιάζει ήπια αντιβακτηριδιακή και αντιφλεγμονώδη δράση και για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται συχνά σε περιπτώσεις δερματικών μολύνσεων. Θα το βρείτε σε αμέτρητα καλλυντικά σκευάσματα που παρασκευάζονται για την αντιμετώπιση δερματοπαθειών. Παρουσιάζει αντισηπτικές ιδιότητες και θεωρείται ως ένα από τα πλέον καταπραϋντικά συστατικά της φύσης. Συνιστάται για παιδιά και για ευαίσθητες περιοχές.

.

 
 

Επικοινωνία

Τηλ: (+30) 215 5158 807
Κιν: (+30) 698 3585871
Email: elen@ellensoap.gr

Επικοινωνια

Back to top