Κανέλα - Ζεόλιθος

ChinamonΟ συνδυασμός Κανέλας (βότανο & αιθέριο έλαιο) και Ζεόλιθου προσδίδει σε αυτό το χειροποίητο σαπούνι εκπληκτικές ιδιότητες. Πρόκειται για ένα σαπούνι κατάλληλο για την τόνωση της επιδερμίδας. Προτείνεται σε όσους η επιδερμίδα τους παρουσιάζεται "άτονη" και μοιάζει να έχει χάσει τη λάμψη και το σφρίγος της. Ιδανικό τόσο για το σώμα, όσο και για το πρόσωπο.

Η τριμμένη Κανέλα χρησιμοποιείται πολύ συχνά ως συστατικό σε μάσκες ομορφιάς. Αυτό συμβαίνει γιατί η Κανέλλα έχει την ιδιότητα να επηρεάζει τοπικά τη κυκλοφορία του αίματος - ουσιαστικά "τραβάει" το αίμα προς την επιφάνεια της επιδερμίδας. Αυτό με τη σειρά του συμβάλει στη τόνωση του δέρματος το οποίο εμφανίζεται πιο λαμπερό, πιο υγειές και λιγότερο "χλωμό", κουρασμένο και άτονο.

 Το αιθέριο έλαιο της Κανέλας παρουσιάζει ήπια αντιβακτηριδιακή, αντισηπτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Θα το βρείτε σε πάρα πολλά καλλυντικά προϊόντα για την αντιμετώπιση των σπυριών και της ακμής, καθώς και σε προϊόντα για εκζέματα, δερματίτιδες κ.ο.κ. Το αιθέριο έλαιο Κανέλας έχει γλυκιά, γνώριμη μυρωδιά και είναι γνωστό πως το άρωμα του είναι τονωτικό.

 O ζεόλιθος είναι ένα από τα πλέον πολύτιμα προϊόντα της Ελλάδας και της ευρύτερης περιοχής της Θράκης. Πρόκειται για ένα φυσικό πορώδες υλικό με τεράστια ιοντοανταλλακτική ικανότητα, χάρη στην οποία μπορεί να καθαρίζει την επιδερμίδα δεσμεύοντας μέταλλα και οργανικές ενώσεις. Ουσιαστικά λειτουργεί ως προϊόν αποτοξίνωσης της επιδερμίδας (detox). Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες ο Ζεόλιθος φαίνεται να προστατεύει το pH της επιδερμίδας, διατηρώντας το σε "ιδανικά" επίπεδα (μεταξύ 7,35 και 7,45).

.

 
 

Επικοινωνία

Τηλ: (+30) 215 5158 807
Κιν: (+30) 698 3585871
Email: elen@ellensoap.gr

Επικοινωνια

Back to top