Λεμόνι - Λουΐζα - Ζεόλιθος

lemonΟ συνδυασμός Λεμονιού, Ζεόλιθου και Λουΐζας προσδίδει σε αυτό το χειροποίητο σαπούνι εκπληκτικές ιδιότητες. Πρόκειται για ένα σαπούνι κατάλληλο για τη μείωση της εμφάνισης των πανάδων και για τη περιποίηση της λιπαρής επιδερμίδας.

Το αιθέριο έλαιο του Λεμονιού είναι γνωστό για τις αντιμικροβιακές και αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες. Συμβάλει στον σωστό καθαρισμό των πόρων και κατά συνέπεια είναι κατάλληλο για τη λιπαρή επιδερμίδα η οποία συχνά υποφέρει από την υπερβολική έκκριση σμήγματος, την εμφάνιση σπυριών κ.ο.κ. Το αιθέριο έλαιο του Λεμονιού βελτιώνει τοπικά την κυκλοφορία του αίματος και παρουσιάζει "λευκαντική" δράση. Για το λόγο αυτό θα το βρείτε σε προϊόντα αντιγήρανσης (σύσφιξης), καθώς και σε προϊόντα κατά των πανάδων και των στιγμάτων της επιδερμίδας. Επίσης είναι ιδανικό για λιπαρά μαλλιά

O ζεόλιθος είναι ένα από τα πλέον πολύτιμα προϊόντα της Ελλάδας και της ευρύτερης περιοχής της Θράκης. Πρόκειται για ένα φυσικό πορώδες υλικό με τεράστια ιοντοανταλλακτική ικανότητα, χάρη στην οποία μπορεί να καθαρίζει την επιδερμίδα δεσμεύοντας μέταλλα και οργανικές ενώσεις. Ουσιαστικά λειτουργεί ως προϊόν αποτοξίνωσης της επιδερμίδας (detox). Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες ο Ζεόλιθος φαίνεται να προστατεύει το pH της επιδερμίδας, διατηρώντας το σε "ιδανικά" επίπεδα (μεταξύ 7,35 και 7,45).

Η Λουΐζα θεωρείται τονωτικό της επιδερμίδας και για το λόγο αυτό θα το βρείτε ως συστατικό σε πολλά καλλυντικά αντιγήρανσης. Θεωρείται επίσης πως μειώνει τα συμπτώματα "κνησμού" που προκαλούνται από ερεθισμούς και "κοκκινίλες" της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί ως toner αναζωογόνησης.

.

 
 

Επικοινωνία

Τηλ: (+30) 215 5158 807
Κιν: (+30) 698 3585871
Email: elen@ellensoap.gr

Επικοινωνια

Back to top