Νεφέλη

Γιαούρτι - Λευκός Άργιλος

Ο συνδυασμός Γιαουρτιού, Λευκού Άργιλου και Ζεόλιθου προσδίδει σε αυτό το χειροποίητο σαπούνι εκπληκτικές ιδιότητες. Πρόκειται για ένα σαπούνι κατάλληλο για τη περιποίηση της λιπαρής επιδερμίδας και για το βαθύ καθαρισμό προσώπου και σώματος. Καθαρίζει τους πόρους, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και μειώνει σμήγμα και λιπαρότητα. Είναι κατάλληλο για την ακμή.

Το Γιαούρτι είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε αμινοξέα, σε βιταμίνες και σε μεταλλικά άλατα, όπως είναι το Ασβέστιο και το Κάλιο. Αποτελεί εξαιρετική πηγή Πρωτεϊνών, Βιταμίνης Β2 και Β12. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα "γαλακτοκομικά" προϊόντα, το γιαούρτι παρουσιάζει πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά. Περιέχει ακόμη φυσικά AHA (Alpha Ηydroxy Αcids) τα οποία παρουσιάζουν αντιοξειδωτική δράση.

Τεράστια ιοντοανταλλακτική ικανότητα, χάρη στην οποία μπορεί να καθαρίζει την επιδερμίδα δεσμεύοντας μέταλλα και οργανικές ενώσεις. Ουσιαστικά Ο λευκός άργιλος θεωρείται, σήμερα, ιδανικός για την αποτελεσματική απολέπιση της επιδερμίδας. Η χρήση του συμβάλει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από το δέρμα και του σμήγματος από τους πόρους. Βελτιώνει τοπικά την κυκλοφορία του αίματος και μέσω της αντιβακτηριδιακής του δράσης ενισχύει τη δυνατότητα του οργανισμού στην αντιμετώπιση δερματικών ερεθισμών.

.

 
 

Επικοινωνία

Τηλ: (+30) 215 5158 807
Κιν: (+30) 698 3585871
Email: elen@ellensoap.gr

Επικοινωνια

Back to top